Пошуковий запит: (<.>A=Іукурідзе Е$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Іукурідзе Е. Ж. Вина контрольованих найменувань за походженням – новий статус якості в Україні [Електронний ресурс] / Е. Ж. Іукурідзе // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_3
|
2. |
Іукурідзе Е. Ж. Результати дослідження ароматичного профілю виноматеріалів з винограду сорту Тельті Курук [Електронний ресурс] / Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_13
|
3. |
Іукурідзе Е. Ж. Технологічні особливості переробки винограду сорту шардоне з метою отримання вин контрольованих найменувань за походженням в умовах теруару шабо [Електронний ресурс] / Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_10
|
4. |
Іукурідзе Е. Ж. Сучасні методи вивчення походження та ідентифікації вин КНП [Електронний ресурс] / Е. Ж. Іукурідзе // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 441-449. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_49
|
5. |
Лекіашвілі Е. І. Аналіз досвіду Грузії в організації та виділенні мікрозон для виробництва вин контрольованих найменувань за походженням [Електронний ресурс] / Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_11
|
6. |
Іукурідзе Е. Ж. Система фізико-хімічних методів аналізу як інструмент управління якістю в процесі виробництва виноградних вин [Електронний ресурс] / Е. Ж. Іукурідзе, В. М. Кучеренко, О. Б. Ткачкенко, Т. С. Лозовська // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 62. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_62_21
|
7. |
Іукурідзе Е. Ампелоекологічний потенціал території ТОВ "Агрофірма Шабо" для виробництва вин із зазначенням походження [Електронний ресурс] / Е. Іукурідзе, Ю. Булаєва, О. Власова // Вісник Львівського національного аграрного університету. Агрономія. - 2015. - № 19. - С. 12-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_act_2015_19_5
|
8. |
Ткаченко О. Б. Комплексна оцінка винограду для виробництва теруарних вин [Електронний ресурс] / О. Б. Ткаченко, Н. В. Каменева, Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Сугаченко, О. О. Тітлова // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2020. - № 2. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2020_2_19
|
9. |
Каменева Н. В. Органо-минеральні мікродобрива та якість винограду сорта Pислінг [Електронний ресурс] / Н. В. Каменева, О. Б. Ткаченко, О. О. Тітлова, Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Сугаченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2019. - Т. 83, Вип. 2. - С. 102–111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2019_83_2_17
|
10. |
Ткаченко О. Б. Вплив підщепи на вегетативний ріст, урожайність і якість винограду сорту Каберне Совіньон [Електронний ресурс] / О. Б. Ткаченко, Е. Ж. Іукурідзе, О. І. Пашковський // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 101. - С. 121-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2018_101_21
|